STICHTING ANTENNA TE NIJMEGEN

Voormalige klooster "Albertinum"
Heyendaalseweg 121-9 Nijmegen


Algemeen
Het Albertinum ligt verscholen aan de Heydendaalseweg in Nijmegen tussen studentencomplex Hoogevelt en Verzorgingsflat Nijenvelt in. Het Albertinum ligt aan het einde van een laantje haaks op de Heyendaalseweg!

Bus
Vanaf Nijmegen centraal kun je ook met de stoptrein naar Nijmegen Heyendaal (zie hieronder) wat de halte is van de Universiteit.
Het snelste is de busverbinding lijn 10 ('Heyendaalshuttle'): deze vertrekt elke 5 minuten van het Centraal Station en rijdt in 5 minuten direct naar Station Heyendaal over de nieuwe busbaan. Loop vanaf de halte de Heyendaalseweg op in de richting van het centrum. De eerste straat rechts leidt, langs studentencomplex Hoogevelt, de laan in naar het voormalige kloostercomplex Albertinum. Antenna huist in kamer 9, naast de kapel.

Trein
De stoptrein uit Arnhem heeft aansluiting op de stoptrein naar Roermond die 8 minuten over het hele en halve uur vertrekt van spoor 1b.
Denk eraan eerst uw OV-chip af te melden bij de NS en weer aan te melden bij Veolia die de stoptrein naar Roermond exploiteert. Reisduur 3 min.
Het is vier minuten lopen vanaf station Nijmegen-Heyendaal. Ga naar brug over spoor. Loop naar Gulf-station en steek er vlak voor over voor Verzorgingsflat Nijenvelt. Volg deze weg tot aan het klooster voor de ingang van Antenna.

Tom Tom en andere routeplanners
Veel routeplanners vinden Heyendaalseweg 121 niet goed, kiest daarom evt. Prof. Bromstraat (Studentenflat Hoogevelt). Het Albertinum ligt aan het einde van een laantje haaks op de Heyendaalseweg!

Auto vanaf Den Bosch
Nijmegen volgen. Centrum volgen tot groot plein (rotonde): Keizer Karelplein. Eerste afslag richting Mook, Malden. Let op: direct na 20 meter linksaf richting Groesbeek (Groesbeekseweg). Bij eerste stoplicht rechtsaf (Heyendaalseweg). Na ca 2 km zie je aan de rechterkant een Gulf tankstation. Direct na het tankstation linksaf. Volg deze weg tot aan het klooster voor de ingang van Antenna.

Auto vanaf Rotterdam, Utrecht of Zwolle
Nijmegen-Noord volgen (zelfde als richting Kleve). Kleve volgen tot in Nijmegen. Centrum volgen tot afslag Universiteit / Ziekenhuizen (Heyendaalseweg). Na ca 3 km zie je aan de rechterkant een Gulf tankstation. Direct na het tankstation linksaf. Volg deze weg tot aan het klooster voor de ingang van Antenna.

Parkeren Parkeren is gratis voor bezoekers van Antenna. Men kan als het parkeerterrein reeds vol is uitwijken naar Prof. Korstraat (voor de Kapel linksaf).


Stichting Antenna, Heyendaalseweg 121, 6525 LJ Nijmegen
Postadres: Postbus 1513, 6501 BM Nijmegen
E-mail support@antenna.nl, Internet http://www.antenna.nl
Telefoon: 024-3603407 (werkdagen: 9.30-12.30 en 13.30-16.30), daarbuiten op het op dat nummer genoemde mobiele nummer.