Nederlandse activiteiten tijdens WCW

Op 30 augustus werd in het Open Huis van de Gemeente Nijmegen een foto tentoonstelling geopend met foto's van vrouwen over vrouwen in het kader van de WCW. De tentoonstelling is te zien aldaar tot en met 15 september en heeft als titel "Beeltenissen van vrouwen wereldwijd".

Op 14 september wordt om 14:00 uur in het Gemeentelijk Informatiecentrum van de Gemeente Arnhem een soortgelijke tentoonstelling geopend. Voor meer informatie Emancipatie Bureau Gelderland.

Van 2 tot en met 16 september organiseert het Amsterdamse Vrouwenhuis een spiegelcongres met als titel: Van Peking naar Amsterdam. Naast een dagelijkse uitvoerig gevuld programma wordt elke dag om 10:30 uur een introductie gegeven over Internet.

Op 6 september wordt in de Stadsschouwburg te Arnhem een bijeenkomst gehouden van de Gelderse Salon met als thema: Via de Digitale Snelweg naar Beijing. De bijeenkomst begint om 14.00 uur en er zal o.m. getracht worden rechtstreeks een verbinding tot stand te brengen met nederlandse vrouwen op de WCW via Internet. Aanmelden bij het Emancipatie Bureau Gelderland.


| WCW Index | Antenna Index | E-mail aan WCWinfo |