Overdracht hosting van Stichting Antenna

Bijna 35 jaar na haar oprichting stond Stichting Antenna op een keerpunt. De belangrijkste daarvan is dat per 1 Januari 2021 de hosting-activiteiten van Stichting Antenna zijn overgedragen aan Hoasted B.V.

Deze verandering is mede ingegeven door aanhoudende gezondheidsproblemen van Michael Polman, één van de oprichters en sinds jaar en dag drijvende kracht achter Stichting Antenna. Alle medewerkers van Stichting Antenna sluiten deze periode af met wat pijn in het hart, maar tegelijkertijd met een gerust gemoed, want overnamepartner Hoasted heeft in de afgelopen jaren haar sporen verdiend als betrouwbare partij voor Internetdiensten en hosting-activiteiten.

Wees gerust als u een  email@antenna.nl adres heeft: Uw e-mailadres blijft gewoon werken, uw mailbox, folders en adres boeken blijven natuurlijk intact en worden per 1 januari ondersteund door Hoasted!

ANTENNA HELPDESK

Stichting Antenna behoorde met Stichting Surfnet en Stichting NLnet tot de allereerste Internet Service Providers in Nederland. Sinds de oprichting in 1986 verzorgde Antenna hosting-activiteiten en Internet-diensten voor diverse ministeries, universiteiten, hogescholen, VN-organisaties en vele maatschappelijke organisaties in binnen- en buitenland.

Hoasted levert, sinds 2011, web hosting, email diensten en domeinregistraties met een primaire focus op performance en klantenservice. Door continue inzet van de nieuwste hardware en technische mogelijkheden is beste snelheid gegarandeerd, terwijl support iedere dag van de week bereikbaar is tot 22.30 uur. Klanten beoordelen Hoasted support gemiddeld met een 9,8.

Natuurlijk kent Hoasted ook een helpdesk en deze wordt voor alle klanten van Stichting Antenna bemenst door Tsjêbbe de Vries, voor velen van u ook bekend door zijn jarenlange werk bij de Antenna Helpdesk. We hebben er mede daardoor alle vertrouwen in dat u bij Hoasted goed ondersteund zult worden voor al uw internetdiensten.

Op website van Hoasted kunt u alle details en veelgestelde vragen rondom de overname terugvinden, inclusief alle nieuwe contactgegevens: https://www.hoasted.com/overname-antenna

Overdracht hosting van Stichting Antenna