(A)DSL-lijnen via Antenna stoppen per 1 april 2020

Bron: Wikipedia Commons

Antenna levert al geruime tijd geen internet-verbindingen meer (die wij altijd betrokken van InterNLnet sinds 1995). Eerst gingen de inbel-modems eruit, vorig jaar de ISDN-verbindingen – via welke ook ADSL vaak was aangesloten – en nu heeft InterNLnet ons geïnformeerd dat per 1 april stopt met de (A)DSL-verbindingen.

Door ontwikkelingen in de markt zijn zij echter nu gedwongen om te stoppen met het leveren van deze diensten en kunnen wij deze dus ook niet meer leveren. We zijn genoodzaakt alle nog over gebleven (A)DSL lijnen per 1 april 2020 te stoppen. Indien u verder nog overige diensten bij ons af neemt dan kunnen wij die voor u blijven verzorgen zoals mail, domeinen, websites ed.

Voor mogelijkheden voor een nieuwe (A)DSL verbinding verwijzen InterNLnet u graag door naar een partner/relatie van hen; Copaco Nederland. Zij kunnen indien gewenst een nieuw signaal leveren. Hun firma Weritech in Eindhoven levert deze ADSL-connectiviteit.

We hebben een aparte pagina gemaakt met informatie over vergelijkingssites die overzichten bieden van voorwaarden, kosten en dergelijke. Dergelijke websites krijgen zelf een aanbrengpremie als men daar een abonnement afsluit, dus kijk goed naar de volgorde waarin de resultaten voor uw adres worden gepresenteerd. Kijk eens rond op deze pagina

Het is vaak de moeite waard diensten te combineren. Heeft u al een mobiel abonnement afgesloten bij bijvoorbeeld KPN, Youfone of T-mobile, dan kan het gunstig zijn ook de DSL-verbinding bij die provider af te nemen voor extra korting of een grotere bundel voor uw mobiel. 

Ook het onderbrengen van televisie, bellen en internetverbinding (3-in-1) bij een leverancier kan voordelen opleveren. Dat kan via uw kabelleverancier, maar ook over de (A)DSL-lijn. Vergeet ook niet mogelijke Glasvezel-opties in uw wijk te onderzoeken.

(A)DSL-lijnen via Antenna stoppen per 1 april 2020